Αλλαγές/επιστροφές - ΣΤΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Αλλαγές/επιστροφές

 

Αλλαγές σε προϊόντα που έχουν αγοραστεί ή έχουν ληφθεί ως δώρο, μπορούν να πραγματοποιηθούν υπό τις παρακάτω προϋποθέσεις:

1. Να μην έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο των 15 ημερών από την ημέρα αγοράς.
2. Το προϊόν να βρίσκεται στην κατάσταση στην οποία παραλήφθηκε και χωρίς φθορές στην συσκευασία.

 

Μπορείς να πραγματοποιήσεις την αλλαγή κατευθείαν στο φυσικό μας κατάστημα, στην οδό Εθν. Αντιστάσεως 69 στο Ρέθυμνο Κρήτης, ώρες καταστημάτων.

Ισχύουν πάντα οι παραπάνω 2 προϋποθέσεις περί αλλαγής.
Αν έχεις παραλάβει το προϊόν ταχυδρομικώς, επικοινώνησε μαζί μας στο stavridakis.orders@gmail.com με τον αριθμό παραγγελίας σου και το προϊόν που επιθυμείς να αλλάξεις.

Θα σου ζητηθεί να επιλέξεις κάποιο άλλο ισόποσο ή μεγαλύτερης αξίας. Σε περίπτωση επιλογής ακριβότερου προϊόντος, το υπόλοιπο θα πρέπει να καταβληθεί πριν την αποστολή του, με έναν από τους τρόπους πληρωμής που διατίθενται. Τα μεταφορικά έξοδα για την διαδικασία αλλαγής βαρύνουν εσένα. Το νέο προϊόν αποστέλλεται αφού έχει παραληφθεί το προϊόν προς αλλαγή και έχει επιβεβαιωθεί ότι βρίσκεται στην απαιτούμενη κατάσταση που περιγράφεται στις παραπάνω προϋποθέσεις αλλαγής.

Σε περίπτωση που παραλάβεις ελαττωματικό προϊόν, παρακαλούμε επικοινώνησε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email για να διευθετήσουμε το θέμα. Θα αντικαταστήσουμε το ελαττωματικό προϊόν που παρέλαβες αποστέλλοντας νέο χωρίς καμία επιβάρυνση. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο προϊόν που αγόρασες, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βρούμε λύση. Αν δεν καταφέρουμε να σε εξυπηρετήσουμε με κάποια εναλλακτική πρόταση, θα σου επιστρέψουμε τα χρήματα σου.